NÅ LENGER ENN DU TRODDE VAR MULIG

Bli med og lær av verdens beste håndballspillere hvordan du kan utvikle ferdigheter, mental styrke og ta nye steg mot å bli den beste utgaven av deg selv både på - og utenfor banen. 

 
HÅNDBALLSPILLER
LAG

DET ULTIMATE STEDET FOR HÅNDBALLSPILLERE

Vil du utvikle et rått mindset på banen?

Bli med på laget og få tilgang til de beste spillernes råd! 

De vet også hva det vil si å være håndballspiller. Når du ikke får spille. Når håndballselvtilliten skranter, eller når en skade oppstår. Og endelig kan du lære deg hvordan de beste tenker og trener for å deale med det!

 HEART COACHER:

Heidi Løke, Gro Hammerseng-Edin, Camilla Herrem og meg (Anja Hammerseng-Edin), som alle ønsker at du skal lykkes. 

Med i appen bidrar også: 

Sander Sagosen, Stine Bredal Oftedal, Silje Solberg og mange fler.

Og: Som en liten bonus-seksjon har vi tatt med RO ned og HVERDAGEN.
I disse kategoriene vil du få muligheten til å finne strategier for å mestre livet utenfor banen, og også komme raskere inn i flow på banen.

Alt i alt: Et rått produkt for deg som er håndballspiller og vil utvikle deg. Lære av de beste. Få «hemmelighetene» svært få andre har tilgang på. Velkommen til oss.

BLI MEDLEM AV FEARLESS HEART NÅ!

TEAM
FEARLESS HEART

ANJA HAMMERSENG- EDIN

Min drøm er at flere mennesker får leve sin passion. Utvikle seg, finne inspirasjon og glede i det de elsker mest av alt. Jeg unner deg suksess, men mest av alt unner jeg deg at du har det bra når du står midt i suksessen din. På ekte. Og jeg er så stolt av å være en del av et team som vil bidra til utvikling, motivasjon og styrke for unge håndballspillere. På og utenfor banen. Dette er konseptet jeg selv drømte om da jeg spilte. 

Jeg har selv erfart hvordan mentale teknikker fra toppidretten er direkte øverførbare til livet generelt. Håndtering av press. Stress. Nervøsitet. Deale med store opp og nedturer. At ferdigheter faktisk er trenbart – også de sosiale, og at selvtillit er noe vi skaper, ikke noe som kommer levert som en morgenlevering på døra. Effekten av slik type trening er at jeg kan leve med et FEARLESS HEART, og denne tilstanden drømmer jeg om å gi videre til unge mennesker i dag. 

Jeg er veldig stolt av å ha med Heidi, Gro og Camilla på laget. Dette er gode forbilder som har enormt mye å lære bort til unge håndballspillere. Både på og utenfor banen.

MITT QUOTE: 

Fullfør drømmen. 

CAMILLA HERREM

Ble omskolert fra playmaker til kant som 16 åring. Følte seg ikke god på kant, men gjorde noen smarte valg med fokuset sitt og er i dag en av våre aller beste venstrekanter gjennom tidene.

Måten hun jobbet seg gjennom «skuffelsen» av å bli satt på en ny posisjon - og valgte å jobbe med sine egne tanker for å klare å fokusere på det hun selv kunne utvikle tok henne dit hun er i dag. Til å bli spilleren som i dag kan vise til 247 kamper på landslaget og 664 mål. Ja, vi kan bli utfordret. Spørsmålet er hva vi velger å gjøre med det.

Camilla er en av våre mestvinnende spillere gjennom tidene, med 1 OL gull, 2 VM gull og 4 EM gull. I tillegg har hun fire ganger blitt tatt ut til ALL STAR TEAM som beste venstre kant i mesterskap. En fun fact er at hun også er sponset av "Dropsen" fordi hun elsker godteri. Det er altså mulig å kose seg litt også - og fortsatt være god.  Camillas hjerte skinner gjennom i hennes familieverdier. For Camilla er det viktig å ha det bra, ikke bare gjøre det bra. Derfor er familien det hun refererer til når hun blir spurt om hva hun er mest stolt av. 

CAMILLAS QUOTE: 

Have the courage to be yourself. 

HEIDI LØKE

Var aldri «talentet» som ble snakket om. Hun valgte å fortsette, også når hun gjennom flere år så vidt fikk spilletid. Heidi trente seg god og var tålmodig. Hun spilte sin første landskamp da hun var 26. Heidi gav aldri opp. Selv når andre mennesker ikke trodde på henne.

Hun lærte seg å trene seg god. Det er ikke flaks. Det er ekte passion, og timevis med dedikert trening. Da Heidi fikk høyre skulder ut av ledd jobbet var innstillingen at hun fikk god tid til å trene opp venstrehånden sin. Det gjorde hun. Og i dag er hun kjent for å være spilleren som skyter godt med begge hender.

Heidi er også spilleren som har enorm suksess på banen, og som samtidig fortsatt ivaretar sine fans, frivillige og sitt støtteapparat. Etter OL var det mange som skrev til Heidi og ville kjøpe drakta fra OL. Heidi valgte å gi den til en mann som jobbet frivillig i hallen. Han hadde ikke en gang spurt om den. Han spurte aldri om noe. Og Heidi ville anerkjenne hvor enormt viktig han var for henne og for klubben.

Heidi ble kåret til verdens beste håndballspiller i 2011. Har vunnet både OL, VM, EM og  Champions League. Heidi vet hva som kreves. Og hun er ikke redd for å avsløre sine beste tips til våre medlemmer.

HEIDIS QUOTE:

Gi aldri opp.

GRO HAMMERSENG-EDIN

Begynte å spille håndball da hun var 10. Gikk ikke på noe toppidrettsgymnas, og valgte å bli værende som spiller i Gjøvik frem til hun var 23 år. Selv om tilbudene utenfra haglet. Hun var landslagsspiller i 10 år, og vet hva de vil si å oppleve press utenfra, og møte mennesker som mener at du «burde» velge det ene og det andre. Gro har også bred erfaring med media, og har stått på begge sider av «kamera». Denne erfaringen gjør at Gro også bidrar med mediaprep i Fearless Heart for våre medlemmer.

Gro satte også målet i semifinalen i OL i siste sekund, selv om hun var så langt nede dagen før at hun måtte kjempe med følelsen av å ha lyst til å dra hjem. Gro har vært kaptein i alle lag hun har vært i. Hun har 20 års erfaring fra toppidretten. Vunnet OL gull, 3 EM gull og Champions League gull, og det som virkelig varmer hjertet i tillegg: 2 ganger har hun blitt kåret til årets lagspiller på Idrettsgallaen. Hun er også kåret til årets forbilde på Idrettsgallaen. Hun ble kåret til verdens beste håndballspiller av det Internasjonale Håndballforbundet i 2007.

GROS QUOTE: 

Choose courage over comfort. 

BLI MED PÅ LAGET

Next level håndballtrening

Close

50% Fullført

FÅ GRATIS TRENING HER

Når du skriver inn navn og e-post, godkjenner du at vi kan sende deg flere tips for å bli fryktløs på banen. Du kan når som helst melde deg av.