IN THE ARENA

Ærlige historier rett fra hjertet. På og utenfor banen.

Sterkere mindset på håndballbanen - Karen

Hvordan oppleve fremgang på banen ved bruk av mindset trening? Karen forteller hvordan hun har utviklet sitt mindset i dette inspirerende intervjuet! 

Hva kjennetegner et sterkt mindset? Og hvorfor skal vi bry oss?

Denne usynlige kraften - som blir så synlig i de avgjørende øyeblikkene.

Mindsettet som gjør at du trener likevel selv om du er sliten.

Våger å prøve igjen - selv om du har feilet.

Takker ja til mulighetene selv om tryggheten din egentlig er et annet sted.

Disse historiene inspirerer. Og denne er fra en av «våre egne».

Vi er så stolte av å presentere Karen.

Medlem i Team Fearless, og med en story verdt å lytte til.

Hun har blant annet tatt i bruk våre meditasjoner og et av våre favorittverktøy innen visualisering: Prestasjonsskalaen.

Effekt:

Bedre utvikling på og utenfor banen.

Dette styrker mindsettet fra skam til nysgjerrighet.

Det er stor...

Fortsett å lese...

Mer selvtillit på håndballbanen

Skrevet av Anja Hammerseng-Edin

Lyst på mer selvtillit på håndballbanen? Dette kan hjelpe deg! 

Når du spiller håndball, så kommer du til å møte mennesker som ikke tror på deg. Som ikke ser hva du er kapabel til å gjøre. Allikevel er det viktig å ta ansvar for egen utvikling, og gjøre det som kreves for å bygge mer selvtillit. Den kommer dessverre ikke av seg selv (selv om det hadde vært ganske digg)! 

Du kan gjøre det som kreves. Du kan velge å trene på det som faktisk gjør deg bedre. Selv om det ikke alltid er noe som er en del av treningstiden, så er det fortsatt ting du kan trene på. 

Det som er kult, er at hjernen endres med trening. Det vi trener på blir vi gode på. Du får faktisk fysiske endringer i hjernen din, som gjør at du forstår mer og klarer mer når du trener. Alle som har en hjerne,...

Fortsett å lese...

Hvordan deale med forventninger til seg selv

 

Har du høye forventninger til deg selv? Det er veldig vanlig. Hvordan kan vi sette forventninger på en måte som gjør at vi kan deale med dem? At det ikke blir et evig stress og følelse av at du aldri oppnår noe som helst? Dette er tema i Fearless Heart Podcast. 

Forventninger kan være bra, så lenge det oppleves på den måten. Når vi har pratet med noen av verdens beste håndballspillere, så har vi merket spesielt 1 ting: de setter forventingene til seg selv basert på seg selv. Hva betyr det? Jo, de sammenligner seg selv med sin egen utvikling. De har et realistisk forhold til hva de kan forvente av sine egne prestasjoner. 

Vi intervjuet for eksempel Stine Bredal Oftedal til en video i Fearless Heart appen. Det var rett etter at hun ble kåret til verdens beste håndballspiller! Vi var veldig nysgjerrige på hvordan det var å bli kåret til den beste, og hvordan...

Fortsett å lese...

Kampene

Skrevet av Gro Hammerseng-Edin

Jeg ble vraket fra juniorlandslaget etter å ha vært en av de utvalgte i flere mesterskap på rad. Kjipt? Ja, mildt sagt, men på et vis var det likevel først og fremst en lettelse.

Jeg hadde vært med på yngreslandslag over tid, men jeg hadde aldri lykkes med å få ut styrkene mine i landslaget på samme vis som i klubblaget. Jeg hadde vært med i rekkene, men jeg var langt bak i køen. Jeg trivdes sosialt i laget, det var en fin gjeng. Men det ville være løgn å si at jeg trivdes på banen. Det var først og fremst en seig kamp for å ikke miste motet og troen på egne kvaliteter. Jeg klarte ikke å slippe meg løs. Stemmen i hodet mitt fortalte meg at treneren ikke synes jeg var god og jeg var i ferd med å bli trøtt av å sloss med den stemmen.

Å gi seg frivillig var ikke noe tema, det ville aldri ha falt i god...

Fortsett å lese...

Fearless Heart Appen - stedet for utvikling på og utenfor banen

 

Endelig er den her! Fearless Heart appen lærer deg som er håndballspiller hvordan du kan utvikle gamet ditt - både på og utenfor banen.

Med på laget får du Anja og Gro Hammerseng-Edin, Camilla Herrem og Heidi Løke med på laget og som støtte i din utvikling. Dette er den ultimate plattformen for deg som elsker håndball, og ønsker å utvikle deg og ha det gøy. 

Se video fra lanseringen her: 

Hvis du er håndballspiller og ønsker å bli med på laget, så er du hjertelig velkommen. Her er alle dedikerte for å hjelpe deg med å nå drømmene dine, men også bygge lagfølelse. Vi er et team, og vi ønsker å gjøre verden bedre. 

Bli med på laget HER! 

 Podcast om appen her 

 

Fortsett å lese...
Close

50% Fullført

FÅ GRATIS TRENING HER

Når du skriver inn navn og e-post, godkjenner du at vi kan sende deg flere tips for å bli fryktløs på banen. Du kan når som helst melde deg av.