PRØV GRATIS 7 DAGER

FEARLESS HEART - APPEN FOR DEG SOM ER HÅNDBALLSPILLER OG VIL FØLGE DRØMMENE DINE

MØT HÅNDBALLSTJERNER LIVE OG FÅ "HEMMELIGHETENE"

Hvordan utvikle deg som kantspiller? Spør Camilla Herrem.

Hvordan bli bedre på strek? Spør Heidi Løke.

Hvordan bli mer fryktløs på banen? Spør Anja Hammerseng-Edin.

Hvordan bli tøffere i forsvar? Spør Gro Hammerseng-Edin!

Hver måned får du eksklusiv tilgang til livesendinger med de beste - sånn at du kan lære deg hva som skal til for å ta det neste steget i din utvikling!

Medlemmene våre elsker disse sendingene, og lærer masse om hva som skal til for å lykkes selv.

JEG ER KLAR!

 HÅNDBALLSPILLER OG TRENGER LITT EKSTRA MOTIVASJON FOR Å FORTSETTE UTVIKLINGEN DIN NÅ? 

Med Fearless Heart appen får du øvelser for motivasjon, egentrening, intervjuer med de beste - og en unik mulighet til å utvikle ditt mindset og fokus på banen - uansett om hallen er stengt eller ikke!

 

LAST DEN NED OG SKAFF DEG EN FORDEL I DAG 👇

DETTE SIER VÅRE MEDLEMMER:

«Mer bevisst på at valgene jeg tar nå påvirker den jeg er om noen år, og jeg allerede nå former hvordan jeg vil bli hvis jeg blir proff.»

 - Erik

«Vil du være klippen i laget? Gjør noe for å bli det, vis at du er det. Vil du være komplett? Start med de små stegene. Jeg bobler av motivasjon på en måte jeg ikke har gjort på lenge! Jeg vet at jeg kan tåle motgang.»

- Martine

«Må si at før- og etter effekten av denne reisen med dere har vært helt ufattelig. ''Sara'' for litt siden lå på 1 avslutning per kamp hun spilte. Redd for å feile, redd for hva de andre skulle si etc. Hun har alltid hatt ferdigheter, men ikke turt å vise det.. Hadde vi kunnet sett inn i krystallkula og sett denne utviklingen hun har nå, hadde vi aldri trodd det var mulig. Dere er HELT RÅ, og vi får aldri takket dere nok!.»

- Far til medlem

LENGE SIDEN DU HAR SPILT KAMPER OG KJENNER AT DET KRIBLER LITT I KROPPEN ETTER Å STARTE IGJEN?  

Vi forstår. Det er frustrerende. Stengte haller. Avlyste kamper. Usikkerhet. Kjipe beskjeder. Det hadde vært så deilig om det bare hadde blitt over, og vi kunne marsjert inn i hallene og spilt håndball til krampa tok oss! Sant?! 

Men vi må dessverre forholde oss til situasjonen. Men... Hva om dette bare var en test for å se hva som bor i deg? Hva om dette var tidspunktet hvor du fikk tid til å prioritere andre områder i spillet ditt - som for eksempel mental trening?

Kanskje dette er tidspunktet hvor du skaffer deg en fordel på banen, og lærer deg strategier for mindset, spilleforståelse og fokus?

Slik at du kan vite nøyaktig hva du skal gjøre, og hvordan du vil utføre fintene, trekkene, skuddene eller redningene når vi er back on track igjen? 

Hva vil du bruke denne perioden på?

For sannheten er at det alltid er noen som kommer styrket ut av det og ser muligheten. Uansett hva som skjer. Hva om dette ble deg? 

Kanskje du vil bruke denne perioden til å lære deg hemmelighetene til verdens beste spillere om hvordan de trener og tenker for å bli den beste utgaven av seg selv? 

Eller kanskje du vil lære deg hvordan du kan holde fokus i avgjørende øyeblikk, slik at du tør ta skuddet i sluttminuttene - uten å være redd for å feile?

Nå er det en fantastisk mulighet til å prioritere dette! Og hos oss kan du lære deg dette på en enkel og morsom måte! 

Fearless Heart appen ble laget for spillere som deg!

Som vil utvikle seg og som har en drøm om å nå langt i håndball. Og som ikke stopper fordi det kommer noen hindringer på veien. 

Og vil se hvor langt det er mulig å nå - selv med situasjonen vi har nå! 

MØT HEIDI LØKE LIVE 1. FEBRUAR

Tenk om du kunne lært de beste rådene fra en av verdens beste strekspillere? Nå har du muligheten!

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

YES, JEG VIL LÆRE!

UTVIKLING FOR HELE LAGET?

SJEKK UT LAGPAKKER MED SOLIDE RABATTER MED TEAMBUILDING INKLUDERT! 

SJEKK UT LAGPAKKE

VÅR DRØM?
AT DU FULLFØRER DIN!

Vi er med deg hele veien, og ønsker at du skal lykkes og holde deg motivert! I appen får du videoer, lydfiler og andre verktøy du kan bruke for å utvikle deg og lære deg hemmelighetene som få kjenner til.

PRØV 7 DAGER GRATIS!

MÅNEDSPRIS

199 KR

FØRSTE 7 DAGER GRATIS

  • LIVE treninger med kjente profiler hvor du lærer hemmelighetene
  • Møt Heidi Løke 1. Februar
  • Nytt innhold hver måned
  • Trening i mindset, teknikk og teknikk + mye mer!
  • En rå app du enkelt kan bruke når du trenger det i hverdagen!
JEG ER KLAR!

ÅRSPRIS

1.999 KR

FØRSTE 7 DAGER GRATIS

  • LIVE treninger med kjente profiler hvor du lærer hemmelighetene
  • Møt Heidi Løke 1. Februar
  • Nytt innhold hver måned
  • Trening i mindset, teknikk og teknikk + mye mer!
  • En rå app du enkelt kan bruke når du trenger det i hverdagen!
FÅ 2 MND GRATIS

Etter din gratis prøveperiode på 7 dager, vil du automatisk bli påmeldt en abonnementsplan. 

1.999kr/år for årlig plan. 
199kr/måned for månedlig plan. 

Bytt eller avbryt medlemskapet når som helst i prøveperioden ved å sende en mail til [email protected]

 

Bli med i dag, og skap den hverdagen du elsker. Med mindsettet som bygger deg opp. Med inspirasjonen fra de beste i verden. 

 

Redd for bindingstid? Null stress. Her er det INGEN bindingstid. Vi skal gjøre alt for at du skal ha det bra, og når du ikke vil mer er du fri til å gå når du vil. 

Jeg ble med i Team Fearless fordi jeg hadde lyst til å bli en bedre håndballspiller.

- Ruben, venstre back 

Lærerikt og hjelper meg masse. Det snakkes mye om de tingene jeg føler jeg sliter med og har hatt lyst til å jobbe med lenge, har bare ikke visst hvordan.

- Ninni, bakspiller 

FULLFØR DRØMMEN! 
🏆

PRØV GRATIS I 7 DAGER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Lurer du på noe annet? Send oss DM på Instagram til
@TEAMFEARLESSHEART

MØT DINE TRENERE

ANJA HAMMERSENG- EDIN

Min drøm er at flere mennesker får leve sin passion. Utvikle seg, finne inspirasjon og glede i det de elsker mest av alt. Jeg unner deg suksess, men mest av alt unner jeg deg at du har det bra når du står midt i suksessen din. På ekte. Og jeg er så stolt av å være en del av et team som vil bidra til utvikling, motivasjon og styrke for unge håndballspillere. På og utenfor banen. Dette er konseptet jeg selv drømte om da jeg spilte. 

Jeg har selv erfart hvordan mentale teknikker fra toppidretten er direkte øverførbare til livet generelt. Håndtering av press. Stress. Nervøsitet. Deale med store opp og nedturer. At ferdigheter faktisk er trenbart – også de sosiale, og at selvtillit er noe vi skaper, ikke noe som kommer levert som en morgenlevering på døra. Effekten av slik type trening er at jeg kan leve med et FEARLESS HEART, og denne tilstanden drømmer jeg om å gi videre til unge mennesker i dag. 

Jeg er veldig stolt av å ha med Heidi, Gro og Camilla på laget. Dette er gode forbilder som har enormt mye å lære bort til unge håndballspillere. Både på og utenfor banen.

MITT QUOTE: 

Fullfør drømmen. 

CAMILLA HERREM

Ble omskolert fra playmaker til kant som 16 åring. Følte seg ikke god på kant, men gjorde noen smarte valg med fokuset sitt og er i dag en av våre aller beste venstrekanter gjennom tidene.

Måten hun jobbet seg gjennom «skuffelsen» av å bli satt på en ny posisjon - og valgte å jobbe med sine egne tanker for å klare å fokusere på det hun selv kunne utvikle tok henne dit hun er i dag. Til å bli spilleren som i dag kan vise til 247 kamper på landslaget og 664 mål. Ja, vi kan bli utfordret. Spørsmålet er hva vi velger å gjøre med det.

Camilla er en av våre mestvinnende spillere gjennom tidene, med 1 OL gull, 2 VM gull og 4 EM gull. I tillegg har hun fire ganger blitt tatt ut til ALL STAR TEAM som beste venstre kant i mesterskap. En fun fact er at hun også er sponset av "Dropsen" fordi hun elsker godteri. Det er altså mulig å kose seg litt også - og fortsatt være god.  Camillas hjerte skinner gjennom i hennes familieverdier. For Camilla er det viktig å ha det bra, ikke bare gjøre det bra. Derfor er familien det hun refererer til når hun blir spurt om hva hun er mest stolt av. 

CAMILLAS QUOTE: 

Have the courage to be yourself. 

HEIDI LØKE

Var aldri «talentet» som ble snakket om. Hun valgte å fortsette, også når hun gjennom flere år så vidt fikk spilletid. Heidi trente seg god og var tålmodig. Hun spilte sin første landskamp da hun var 26. Heidi gav aldri opp. Selv når andre mennesker ikke trodde på henne.

Hun lærte seg å trene seg god. Det er ikke flaks. Det er ekte passion, og timevis med dedikert trening. Da Heidi fikk høyre skulder ut av ledd jobbet var innstillingen at hun fikk god tid til å trene opp venstrehånden sin. Det gjorde hun. Og i dag er hun kjent for å være spilleren som skyter godt med begge hender.

Heidi er også spilleren som har enorm suksess på banen, og som samtidig fortsatt ivaretar sine fans, frivillige og sitt støtteapparat. Etter OL var det mange som skrev til Heidi og ville kjøpe drakta fra OL. Heidi valgte å gi den til en mann som jobbet frivillig i hallen. Han hadde ikke en gang spurt om den. Han spurte aldri om noe. Og Heidi ville anerkjenne hvor enormt viktig han var for henne og for klubben.

Heidi ble kåret til verdens beste håndballspiller i 2011. Har vunnet både OL, VM, EM og  Champions League. Heidi vet hva som kreves. Og hun er ikke redd for å avsløre sine beste tips til våre medlemmer.

HEIDIS QUOTE:

Gi aldri opp.

GRO HAMMERSENG-EDIN

Begynte å spille håndball da hun var 10. Gikk ikke på noe toppidrettsgymnas, og valgte å bli værende som spiller i Gjøvik frem til hun var 23 år. Selv om tilbudene utenfra haglet. Hun var landslagsspiller i 10 år, og vet hva de vil si å oppleve press utenfra, og møte mennesker som mener at du «burde» velge det ene og det andre.

Gro har også bred erfaring med media, og har stått på begge sider av «kamera». Denne erfaringen gjør at Gro også bidrar med mediaprep i Fearless Heart for våre medlemmer.

Gro satte også målet i semifinalen i OL i siste sekund, selv om hun var så langt nede dagen før at hun måtte kjempe med følelsen av å ha lyst til å dra hjem. Gro har vært kaptein i alle lag hun har vært i. Hun har 20 års erfaring fra toppidretten. Vunnet OL gull, 3 EM gull og Champions League gull, og det som virkelig varmer hjertet i tillegg: 2 ganger har hun blitt kåret til årets lagspiller på Idrettsgallaen.

Hun er også kåret til årets forbilde på Idrettsgallaen. Hun ble kåret til verdens beste håndballspiller av det Internasjonale Håndballforbundet i 2007.

GROS QUOTE: 

Choose courage over comfort. 

FULLFØR DRØMMEN!
🏆

PRØV GRATIS I 7 DAGER