VI TROR TRADISJONELL MÅTE Å DRIVE IDRETT PÅ ER UTDATERET. BLI MED PÅ EN NY REISE FOR Å VIRKELIG NYTE ØYEBLIKKENE, SKAPE  UTVIKLING OG HA DET GØY SAMMEN! 

 

Dette er ikke for lag som kun jakter resultater. Dette er for lag som søker rå utvikling, og som vil lære av de beste. Du får eksklusiv tilgang til en verktøykasse med øvelser som hjelper spillerne med fokus, mestring, utvikling og samspill - basert på deres behov.

Som vi har tilegnet oss gjennom erfaring de siste 10 årene på verdens beste klubb- og landslag. 

Og som vi brenner for å dele videre til de lagene som ønsker å vokse på og utenfor banen.  

 

Fearless Heart - stedet hvor håndballspillere og lag kan finne motivasjon, inspirasjon og treningsglede. 

 

MØT DINE HEART COACHER SOM DU MØTER LIVE MED MEDLEMSSKAPET 👇 

HEDI LØKE

''Jeg vil være med fordi jeg tror dette er en plattform som vil utvikle både mennesker og spillere samtidig. Det er viktig for meg, og jeg liker at de unge kan snakke med oss direkte i livesendinger i appen. Da får de svar på det de har av spørsmål som kanskje kan hjelpe dem videre i sin utvikling. Kanskje er det lettere for unge mennesker å få det de faktisk trenger via en app, enn å måtte møte opp et sted face to face.''

ANJA HAMMERSENG-EDIN

"Jeg håper dette vil være en samlende app for lag, hvor det er mulig for lag å sette av noen kvelder til teambuilding, slik at alle får muligheten til å delta. Dette håper jeg er motiverende og inspirerende for både spillere, foreldre og trenere."

GRO HAMMERSENG-EDIN

"Jeg er med fordi jeg har lyst til å bidra til at unge utøvere får tilgang på et lett tilgjengelig, godt verktøy til å jobbe med utvikling både på og utenfor banen. Et tilbud som fronter verdier jeg selv tror på og ønsker å stå for."

CAMILLA HERREM

"Jeg gleder meg til å lære bort alt det jeg kan på banen, som f.eks hvordan bli mer synlig som kantspiller, eller lese spillet i forsvar.  Syntes også det er spennende å få muligheten til å lære bort noen nye måter å tenke på både teknisk og mentalt. Begge deler har ekstremt mye å si."