FEARLESS HEART

 

ET HELHJERTET LIV.

Fearless er mindsettet som skaper grunnlaget for ekstraordinære resultater og et liv med ekte glede og passion. 

Dette er noe vi lever selv, og det gjør at det skapes et sterkt fellesskap mellom oss og våre samarbeidspartnere. Vi er på samme lag.  

Fearless Heart er ikke et vanlig firma. Vi bruker ikke ordet "jobb".Vi bruker ordet "passion".

Vi tror på at mennesker som får gjøre det de elsker, presterer bedre og har det bedre. Vi søker mennesker med passion og hjerte for det de gjør.

Vi setter personlig utvikling først, for vi vet at det vil være med på å skape ekstraordinære resultater senere.  Og vi er ute etter kvalitet. Vi vil ha kvalitet i absolutt alle ledd. I Fearless Heart vil vi heller at du skal være ekstremt god i èn ting, enn at du kan litt om alt. I idretten kaller vi det lapksaustrening. Vi vil ha spisskompetanse. Ikke lapskaus.

Vi vil at du skal føle deg som en del av et team som har ryggen din. Der du kan utvikle deg. Der vi sammen jobber for å skape de resultatene du selv ikke engang hadde drømt om at du kunne nå.

VÅRE SPILLEREGLER: 

  1. LEV HELHJERTET

    Skal du oppleve rå resultater her i Fearless Heart trenger du å leve Fearless først. Vi jobber etter "walk the talk" prinsippet. Dette er ikke noe vi bare sier, men lever. Og derfor er det viktig å være ærlig, dedikert og utholdende i den personlige utviklingen. 

2. HJERTE

Vi er avhengig av at du er tro mot deg selv, og lever med din passion. Vi tror at mennesker fungerer best når de får gjøre det de elsker og jobber med en tydelig mission. Fra hjertet.

3. UTVIKLING

Alle i vårt team transformerer sine prestasjoner og tar sin spisskompetanse opp til et helt nytt nivå. Et nivå de virkelig må være Fearless for å i det hele tatt se for seg at er mulig. Vi hjelper deg på veien, setter deg i kontakt med de rette folka som du kan lære av og pusher deg. Fordi vi ser potensialet ditt. Vi aksepterer ikke at du gir opp. Vi aksepterer at du feiler, men aldri at du gir opp. 

4. VÆR KREATIV - VÅG Å UTFORDRE STATUS QUO

De største innovative ideene i verden er skapt av mennesker - ganske like deg og meg. Vi trenger mennesker som tenker stort. Som våger å tenke nytt, se ting fra nye perspektiver.

 5. EQUALITY

Fearless Heart kjemper for og lever etter equality alle ledd, alle prosjekter og alle kontrakter. Vi kjemper for en verden der alle mennesker er like mye verdt. Der hudfarge, sosial status, legning, kjønn, religion og alt annet bullshit som noen mener skiller mennesker fra andre mennesker har null - nada å si.

6. FULLFØR DRØMMEN

Uansett om det er hos oss, eller om du vil starte noe for deg selv, så støtter vi deg 100 % på denne veien. Det er selvsagt viktig at det også oppfyller disse tre kriteriene: 

Er ditt mission bra for deg? 
Er det bra for andre?
Er det bra for verden?