Bli med på en fantastisk start på dagen!

Med meditasjon, takknemlighet og fokus på fine ting vi kan gjøre for andre, kan du starte dagen din med mer ro, glede og gode følelser.  

JEG ER MED!

Dette har deltagere opplevd tidligere:

💥  En leder ble mer oppmerksom på sin egen tilstand rett før møter og opplevde på grunn av denne innsikten bedre kjemi med en ansatt.

💥 En mamma fikk mer overskudd fordi hun senket skuldrene i en hektisk periode. Dette gjorde at hun ikke lenger var så reaktiv ovenfor ungene og rapporterte om hyggelige samtaler rundt middagsbordet.

💥 Jeg (Anja) merker at jeg blir mer av det mennesket jeg er stolt av å være. Det gir meg enormt mye glede og energi av å gjøre denne treningen sammen med andre, og den gleden tar jeg med tilbake til familien min.   

Dette er de små tingene som utgjør stor forskjell i hverdagen. 

Lag en deilig start på dagen!

Vi elsker å gjøre denne treningen sammen med en gruppe som løfter hverandre opp og deler fine minner sammen! 

Vi trener mandager og onsdager kl 07.00. Du kan være med live eller gjøre den akkurat når det passer deg i løpet av dagen. 

10 minutter er meditasjon for å finne roen. 

10 minutter er takknemlighet, hvor vi legger merke til de fine tingene i livet, og blir mer oppmerksomme på det som er bra om dagen :-) 

Gjennom uken gjør vi også gode gjerninger for andre, og deler hva slags fine ting vi gjør i gruppen og heier på hverandre!

En super start på dagen, som vi unner deg å oppleve i din hverdag. 

Bli med på en morgenboost!

Treningen er i gang, og du får umiddelbar tilgang til flere fokusøkter når du blir med! 

Månedlig

199,-

Ingen bindingstid

BLI MED

Med en venn

299,-

Ta med en treningspartner :)

BLI MED