TEAMET VÅRT

FEARLESS HEART

FULLFØR DRØMMEN. 

Hva får mennesker til å leve sitt beste liv? Etter mange års erfaring i toppidrett, personlig utvikling og nysgjerrighet på hva de beste i verden gjør på sine felt, fant vi ut at spesielt èn faktor skiller seg ut: hjerte. 

Har du hjerte for det du gjør, får du tilgang til energi, drive og mening i livet. De som lever et helhjertet liv, de som virkelig åpner opp hjertet sitt og går all in i det de virkelig elsker å gjøre - opplever at livet er et godt sted å være. Og de får ting til å skje - uansett hvilke omstendigheter de har. 

Du kan ikke lure hjertet ditt. Du kjenner raskt hva som egentlig føles rett for deg, og det som er inni deg. Og dette har vært den største transformasjonen for oss som jobber i Fearless Heart også. Når vi valgte å være tro mot det som opplevdes ekte, meningsfylt for oss, så ble livet bedre. 

Vi drømmer om en verden der flere kan være helhjertet i det de gjør. I innsats, interesser, relasjoner, på idrettsbanen - og i livet generelt. Har du hjerte for det du gjør? Da er du langt på vei.

I idretten bruker vi ofte begrep som "å spille med hjertet utenpå drakta". Dette kjennetegner spilleren som gir alt, våger å tro på egne ferdigheter - og som er villig til å gå ut på arenaen og face alt som skjer der og da. Ingen unnskyldninger, 100 % ansvar og med hjertet som viser vei. Vår filosofi er at dette er overførbart til alt du gjør i livet. Når du gjør ting helhjertet, oppnår du både resultater, indre ro og ekte glede. Ikke en fasade, maske eller følelse av at ting er kjipt. 

Når du blør for drakta, øker du sjansene for at gode ting skjer. Selv om du feiler, så kan du vite med deg selv at du ga alt. Du gjorde ditt beste. Du aksepterer realiteten som den er, uten å ønske at den skulle være annerledes. Vil du bli bedre i noe? Jobb for det. Skap det. Drøm om det. Og ta action. Med hele hjertet ditt. 

Da kan du stå sterkt rustet i alt som blir kastet din vei. Da kan du forstå at alle resultater har en årsak, og det er ikke flaks og tilfeldigheter når du gjør ditt beste og blør for drakta. 

Vi jobber med mennesker som har hjerte i det de gjør. Det er mye viktigere for oss enn status og diplomer. Hvilket menneske er du, og hvilke verdier ønsker du å leve etter? Det er for oss mye viktigere enn antall følgere og likes. Det er mye viktigere enn å please andre. Gjør det fordi du kjenner at hjertet ditt forteller deg at dette er det du vil gjøre. 

Samme om du vil bli best i verden, eller skape en drømmehverdag. Så lenge du har hjertet med deg, er du trygg i deg selv. 

Og denne tryggheten, gleden og meningen med livet er noe vi drømmer om å lære bort til andre. 

Vi lever det. Vi lever ikke etter hjertet i perioder, i en sesong eller ett år. Det er noe som kan gjøres hele livet. Som en livsstil. Og jo mer du gjør det, desto bedre vil livet bli. 

Vi har erfart det selv, og drømmer om en verden der flere får tilgang til hjertet sitt. I tråd med verdier, drømmer og opplevelser du kan være stolt over at du valgte å ta action på når du ser tilbake på livet ditt når du blir gammel. Det er ekte. Og det er hjerte. 

Derfor heter vi Fearless Heart. Og derfor våkner vi opp hver dag med energi, mening og drive i det vi gjør - fordi vi elsker det. 

"For meg er idretten en metafor på selve livet. Vi skal håndtere store opp og nedturer, samarbeid med mennesker ulike oss selv. Se oss selv mestre og feile. Bli avvist og hyllet. Sammen med teamet i Fearless Heart er motivasjonen ringvirkningene denne treningen har til livet generelt."

Anja Hammerseng-Edin
Daglig Leder

TEAMET VÅRT

Vårt team består av mennesker med hjerte for det de gjør, og som er dedikerte til å gjøre en helhjertet innsats for å gjøre verden bedre.

Anja Hammerseng-Edin

Daglig Leder og Gründer av Fearless Heart

Marius Sørlie

Mindset Trener i Fearless Heart med hjerte for fokus, utvikling og følge drømmer.

Gro Hammerseng-Edin

Lagkaptein med hjerte for fellesskap, equality og vinnerkultur. 

STOLTE SAMARBEIDSPARTNERE:

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.